Levering

Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00uur zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde dag nog verstuurd. Heeft u ’s avonds of tijdens het weekend een bestelling geplaatst, dan wordt deze de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen en verstuurd. U ontvangt uw bestelling binnen 1-3 werkdagen. Wij gebruiken PostNL om uw bestelling te laten bezorgen, dus het kan gebeuren dat de aflevering door hun een keer vertraagd is, wij vragen hiervoor uw begrip.

Paskamer

Om te voorkomen dat u uw huiskamer als pashokje gaat gebruiken behouden wij ons het recht voor om telefonisch contact met u op te nemen om een bestelling met u te bespreken.

Verzendkosten

Bij bestellingen boven de €100,- ( binnen Nederland ) worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Bij bestellingen onder de €100,- ( binnen Nederland )  wordt er €6,95 euro voor de verzendkosten in rekening gebracht.

Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht als u de bestelling in onze winkel komt halen, laat het dan even weten, dan zorgen wij dat het klaar staat.

Retourservice

Het zou kunnen dat u niet tevreden bent over de geleverde bestelling! Dat is geen enkel probleem!
U heeft 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. U kunt het of gratis terugbrengen in de winkel of opsturen (verzendkosten zijn voor de klant).

Sale artikelen kunnen niet retour!

Voeg de factuur of een kopie toe aan uw retourzending in de originele verpakking en voorzien van originele labels en stuur het (voldoende gefrankeerd) retour naar:

Linique Laren bed-bad-cadeau

T.a.v. Retour webshop

Nieuweweg 22A

1251 LJ – Laren

Indien ongedragen, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en verpakt in de originele verpakking wordt het bedrag van uw retourzending binnen 14 werkdagen weer overgemaakt naar uw bankrekening. (retourkosten zijn voor de klant zelf)

Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen.

Bij vragen kunt u ons altijd mailen of bellen.

info@linique.nl – 035-6316372

KvK nummer: 65811402

BTW nummer: NL085626964B01