Bed, bad en cadeau: dat is Linique

Bed, bad en cadeauartikelen. Dat zijn de producten van Linique. Of beter gezegd: dat ís Linique. Trotse oprichtster en eigenaresse Vanessa – getrouwd en moeder van 2 – opende medio 2016 de deuren van het authentieke pand aan de Nieuweweg 22a in Laren. Daar kan iedereen terecht die op zoek is naar luxe beddengoed, textiel van topkwaliteit of een geweldig geschenk.

Het vrolijke gezicht achter Linique

Een badkamer of slaapkamer mooi aankleden met prachtige handdoeken of gezellige sierkussentjes. Met een heerlijk gebreide plaid neerploffen op een stijlvolle bank. Vanessa wordt nergens gelukkiger van. Met grote passie werkt zij al sinds haar 21e levensjaar binnen de textielbranche. Door klanten en leveranciers wordt zij geroemd om haar kennis van hoogwaardige producten en stoffen. Producten van minder dan topkwaliteit, zullen de schappen van haar winkel dan ook nooit raken.

Een prachtig pand

In een typisch Larens straatje, in het hartje van het centrum, bevindt zich cadeau- en woonwinkel Linique. De prachtige gevel met glas-in-lood-ruitjes en gestreepte markiezen, doet van buitenaf al vermoeden dat ook binnen producten van tijdloze waarde over de toonbank gaan. Stap eens binnen en bekijk de ruim 70 vierkante meter aan woon- en cadeauproducten voor jong en oud.

Bed, bad en cadeau bij Linique

Bekijk de producten waarvoor u bij Linique terecht kunt:

Linique op Facebook

Via social media kunt u het reilen en zeilen van Linique op de voet volgen. Nieuwsgierig naar de laatste collecties? Nieuwe dekbedden om van te dromen of vrolijk textiel? Bekijk Linique op Facebook en Instagram.