Luxe beddengoed bij Linique in Laren

Het leven is een stuk aangenamer na een goede nachtrust. Fijn beddengoed helpt daarbij. Een warm dekbed, maar niet te warm. Een stevig kussen, maar niet te hard. Zijdezacht beddengoed, maar niet plakkerig. Waar vindt u dat? Het ene beddengoed is het andere niet. De gebruikte stoffen zijn allesbepalend voor de kwaliteit en het comfort dat u geniet. Bij woonwinkel Linique in Laren vindt u beddengoed dat bijna te mooi is om op te slapen.

Bedlinnen voor een zalige nachtrust

Bedlinnen kopen? Een donzen kwaliteitsdekbed of een luxe dekbedovertrekset? In het leuke pandje van Linique aan de Nieuweweg 22a in Laren, vindt u dekbedovertrekken van luxe merken zoals Beddinghouse, Essenza, PIP studio en Dommelin. En natuurlijk nog veel meer beddengoed zoals kussens, dekbedden en andere textielwaren van gerenommeerde interieurmerken. Kom langs en bekijk de droomcollecties:

  • Dekbedden
  • Dekens
  • (Sier) kussens
  • Dekbedovertrekken
  • Plaids
  • Spreien
  • Moltons
  • Hoeslakens
  • Pyjama’s en loungekleding

Mooi beddengoed

Linique gelooft in de rustgevende werking van beddengoed van hoge kwaliteit. Stoffen die warmte uitademen, waarin u zich gekoesterd voelt. Qua uiterlijk zullen smaken altijd blijven verschillen. De één houdt van bloemrijke dessins, de ander juist van een strak en simpel opgemaakt bed. In het royale assortiment van Linique is daarom voor iedereen mooi beddengoed te vinden. Stippen, strepen of sierrandjes. Bloemen, bolletjes of blanco…

Dekbedden en kussens op maat

Natuurlijk is het fijn als uw bed er mooi uitziet, maar comfort en warmte zijn de belangrijkste voorwaarden. Veel synthetische dekbedden laten hierin te wensen over. Waar de één door de kou amper in slaap kan komen, heeft de ander het na een half uur al Spaans benauwd. Dat kan ook anders. Bij Linique vindt u hoofdkussens en dekbedden van natuurlijke producten zoals kamelenhaar of zacht ganzendons. Producten die uw lichaam heerlijk op temperatuur houden. Hebben u en uw partner andere voorkeuren qua warmte? Dan kiest u toch gewoon een dekbed op maat van Linique’s eigen label? De linkerkant licht, de rechterkant lekker gevuld. Niets is te gek.

Bij Linique in Laren vindt u al het luxe beddengoed dat uw hart begeert. Kom langs op de Nieuweweg 22a of neem contact op voor meer informatie of persoonlijk advies.