Linique: luxe handdoeken en badtextiel

Heerlijk rozig stapt u uit bad of uit de douche, om vervolgens bibberend op de koude badkamervloer te staan. U trekt een handdoek uit de kast, maar na het zachte badschuim voelt die aan als schuurpapier. Dat is niks, dus wurmt u zich in een klamme, plakkerige badjas. Eigenlijk is dat het ook niet. Wat u zoekt zijn luxe handdoeken. Badtextiel van hoge kwaliteit waarin vocht verdwijnt als sneeuw voor de zon. Lekker zacht, lekker dik. Kortom: luxe badlinnen van Linique.

Badtextiel voor hem en haar

Badtextiel kopen? Bij woonwinkel Linique vindt u luxe handdoeken en badtextiel van grote merken zoals Cawo, Marc O’Polo home, Seahorse en Pip Studio. Gevestigde namen in de textielbranche die luxe stoffen gebruiken als basis voor hun producten. In de winkel in Laren vindt u een spetterende collectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Mooie handdoeken doen het ook altijd goed als cadeau, bijvoorbeeld bij een housewarming. Verras uw naasten met luxe badtextiel of andere cadeauartikelen van Linique.

Het oog wil ook wat

Luxe handdoeken zijn niet alleen fijn in gebruik, het zijn ook nog eens echte sfeermakers in huis. Rol uw mooiste handdoeken op en leg ze in de open kast van uw badkamer. Door een kleur te kiezen die past bij het interieur, of juist een contrasterende tint om een kleuraccent aan te brengen, geeft u uw badkamer gelijk een andere look en feel. Kies bijvoorbeeld pastel voor een zachte uitstraling, of turquoise voor een frisse beachlook.

Luxe handdoeken en ander badtextiel van Linique

Bij Linique vindt u onder andere het volgende badtextiel:

  • Luxe handdoeken
  • Badjassen
  • Washanden
  • Gastendoekjes
  • Sauna omslagdoeken
  • Hamam badlakens

En als u toch in de buurt bent: in de winkel kunt u ook terecht voor kwalitatief keukentextiel en luxe beddengoed.

Meer weten? Neem contact op met Linique. Of – veel leuker – kom langs in de winkel aan de Nieuwestraat 22a en bewonder de uitgebreide collecties toptextiel met eigen handen en ogen.